![]() |
|
|||||||
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Konular :
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletisim :
|
![]() Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzğar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen Içimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz. İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... Ahmet Selçuk İlkan |
|
|
|
|
|
#2 |
Konular :
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi bir an dönerek gerilere, hani
Bir zamanlar beni ölesiye yaşatan Ellerimi bırakıp sevecen ellerini Çevremi sımsıcak bir sevgiyle kuşatan Seni arıyorum Bir deniz hıçkırıyor ta içimde, dinle Giderek yalçın kayalar, kumlar eriyor Şimdi başbaşayım bir kıyıda kendimle Ve bende var ettiğin o ben can veriyor Seni arıyorum Gülerdin bir zamanlar güneş batmazdı Baştanbaşa bir gül bahçesiydi ortalık Renkler ya mavi, ya penbe, ya beyazdı Oysa şimdi ne yana baksam karanlık Seni arıyorum Varsın ama yoksun. yanımdasın, değilsin Gözlerim boşuna deliyor geceleri Tek seni bir kez daha görebilmek için Daldırıp ellerimi benden içeri Seni arıyorum Ellerim içimde bir kan gölüne batıyor Bağırıyorum kimseler duymuyor sesimi Dişlerim hırsla dudaklarımı kanatıyor Ve senden uzakta verirken son nefesimi Seni arıyorum Bu son aldanışım, son yıkılışım olacak Gelsen de boş artık gelmesen de, ben yokum Yine de son bir ümit kırıntısıyla, bak O herşeyi yitirdiğim anda bulduğum Ümit Yasar Oguzcan |
|
|
|
|
|
#3 |
Konular :
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim hayale daldığı zaman, Seni hayal edip,delirdiğim an, Çıkmıyorsun hiç rüyalarımdan, Seni arıyorum her zaman. Ufukta güneş doğduğu an, karardı tan, Gözlerimden yaş akıyordu ufaktan,ufaktan. Rüyalarımdan çıkmıyorsun hiçbir zaman, Seni arıyorum her zaman. Sana benzeyen birini gördüğüm an, Gidip iyice bakıyorum yakından, Çılgına dönüyorum kahrımdan, Seni arıyorum her zaman. Ne güzel yaratmış seni yaradan, Yapışmışsın,çıkaramıyorum seni bağrımdan, Gözlerim yaşlarla dolduğu an, Seni arıyorum her zaman. Hissediyorum,çıkıyor senin bedduan, Kendimi kaybediyorum zaman zaman, Ben kendimi bulduğum an, Seni arıyorum her zaman. İsyan etmem,korkarım ben günah’tan, Ellerimi açar dua eder isterim ALLAH’tan. Akşamdan,geceden,sabahtan, Seni arıyorum her zaman. Gece düşümdesin,gündüz aklımdasın her an, Bazen kendimi kaybediyorum,çalıştığım zaman, Seni soruyorum,antalya’dan,ankara’dan,istanbul’dan, Seni arıyorum her zaman. MARİF NAS 2009 ARALIK |
|
|
|
|
|
#4 |
Konular :
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün yollarına düşersem seni aramak için Yollara bıraktığın izleri silme sakın Beni sana kavuşturacak bir tek onlar var Sakın ola ki seni aramaya çalıştığımda saklanma Kaybolma yarınların gölgesinde Senin yollarında seni aramak kadar zor Senin yollarında sensiz olmak daha da zor Bilsen ne ızdıraplar çekiyorum senin yüzünden Bilsen biçare dolaşıyorum şimdi yollarında Sakın bir hayal sanma sana olan sevdamı Biraz olsun hak ver, inan sevgime Seni bulmam için izlerini silme yollardan. mustafa çivik
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Konular :
Tecrübe Puanı: 180
Rep Puanı : 17272
Rep Derecesi :
|
Emeğine Sağlım Cnm Süper Olmuş..Bide En üstteki Fotoya bayıldım
![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] YaLnızLığım En Sevdiğim `Dostumsun`... İyiki Varsın (:
|
|
|
|
|
|
#6 |
Konular :
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni uzakta değil, yanımda arıyorum; bir başıma dolaşırken, Islak zeminli, boş sokaklarda, Seni arıyorum. Ay ışığı üzerime vuruyor, Gölgem sen oluyorsun. Ama sen yoksun yanımda; Seni arıyorum. Sana seni anlatıyorum, Gecenin karanlık gizeminde, Titrek bir sesle yalnız başıma Gençliğime gidiyorum. Ömrümün en mutlu, Ömrümün en uzun gecesini yaşıyorum. Çünkü seni düşünüyorum, O anda bomboş sokaklarda. Yürürken yağmurun altında, Hayalin göz bebeklerimde gizleniyor. Ve seni kendimden gizliyorum, Gecenin beni gizlediği gibi. Gözlerim şimdi nemli; Ve hiç beklenmediğim bir anda, Sen bende bir tutku oldun. Ömrüm seninle değişti. Anladım! ...ki Nesin, kimsin sen. Gecenin karanlığında, gizemli bir hülyamısın sen. Gölgem kayboldu, yalnızlık kapladı bedenimi. Ürktüm çaresiz kaldım. Bomboş, ıslak zeminli sokaklarda. Yapayalnız; Elimde sigara, gecenin karanlığı, ve birde ayın ışığı. Ne ben bana dost, ne sen bana sevgili; . Sezai Binici |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|