![]() |
|
|||||||
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Tags: ban, bykovboy, sebepleri, seslichat, seslidunya, sesliforum, seslisohbet |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Konular :
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 2332
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
Sesli Chat ve Sesli sohbet Sitemizden Banlandinizmi ?
Evet Sesli Chat ve Sesli sohbet Sitenizde banlandim Diyorsaniz Mutlaka Bunun Bir Sebebi Vardir. Bu sebepler Neler Olabilir?. 1 - Sesli Chat ve Sesli Sohbet Sitemizde baska Bir Sitenin Reklamini Yapmis Olabilirsiniz. 2 - SesliChat ve SesliSohbet Sitemizde baska Bir Sitenin Linkini Atmis Olabilirsiniz. 3 - Sesli Chat ve Sohbet Odalarimizda küfür etmis veya Argo Konusmus Olabilirsiniz. 4 - Sesli Sohbet ve Sesli Chat Sitemizdeki Ziyaretcilerimize ve Görevli Arkadaslarimiza Sürekli Saygisizlik yapmis olabilirsiniz. 5 - Sesli Chat ve Sesli Sohbet Sitemizde Msn adresi vermis veya istemis Olabilirsiniz. 6 - Sesli Sohbet Odalarimizda Asiri Flod veya Alakasiz Yazilar Yazmis olup (Engel) Almis olabilirsiniz. 7 - Sesli Chat ve Sesli Sohbet Sitemizde oda formatlari disinda hareketlerde bulunup, huzursuzluk cikartip görevli uyarilarina ragmen bunlara devam etmis olabilirsiniz. Sesli Chat ve Sesli Sohbet Sitemizde Egerki Ben Bunlargn Hicbirisini Yapmadim Diyorsaniz!! Beni sesli Chat odalarinizda Sebepsiz Yere Banladilar Diyorsaniz. Banlandiginiz nicki yazarak şikayetinizi belirtiniz
![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Artık Demir Almak Günü Gelmişse Zamandan Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan. Konu ByKoVBoY tarafından (05-26-2010 Saat 07:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Konular :
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
S.a Egolu insanlar sırf kendilerini tatmin etmek için ip ban atamıyor olmalı diye biliyorum... Odada ( Kadıkoy ) Onlarca Kişi Gözü Önünde Sebepsiz Yere Ban Yedim. Ban yiyen nickim '' Tiramisu '' ilgilenirsenir sevinirim.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Konular :
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
Bugün Sabah ''VISTAL'' tarafindan ban yedim ve sebebi nedir biLmiyorum.. Bu Nasil Sistem anLamadim.Adamin arkada$i geLdi onca sorun yaratti Oda'da oLan bana oLdu adaLetmi Bu.? Simdi tekrar girmeye caLi$tim ve haLa Sistem di$i,Lütfen iLgiLeniLmesini istiyorum.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Konular :
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
selam BEN FBI bunlardan hicbirini yapmadim hem kufuryedim hem banlandim sorun odasi yetkilileri hicbiri ilgilenmiyor ben ise gittim duran pcye pc basinda kimse yokken sistem bani atilmis lutfen acin bu bani atanida sikayet edicem.
|
|
|
|
|
#5 |
Konular :
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletisim :
|
by_fenaaaa denen coadmin sen zavali birisisin ... orta küfüryok ortareklam yok ortada hatta argo dahi yokken bana banman acizliktir bu bir.. ikincisi sohbet odalarinda catidaduran ve insanlari dinlemen ne kada dogru buda iki... ücncüsünelince hem ortami boz hemde gel bana dayilan.. kadar aciz ve zavalli bir insansin sen n atik sen ve senin gibi zavalli insanlara gülmeye basladim... adamligi sirf sapka takarak yapan senin gibi insanlari ben cok gördüm... adamsan zaten ortada birsey yokken sirf egonu tatmin etmek icin ve eziksin karsindaki ksiye laf veremiyecen icin komut kullaniyorsun zavallisin arkasim hemde cokzavalli ![]() evet sayin site sahibi size soruyorum ban sebebim nedir bir kisi niye ban yer bunun aciklamasini yapin bana
|
|
|
| sevgen Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | FuJi (04-16-2010) |
|
|
#7 |
Konular :
Tecrübe Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
benımde sıkayetım sudur arkadaslar bakın sıtenın user sayısı %35 dusmus cunku bu gorevlıler yuzunden her onune gelene sapka verılırse olacagı bu olur sıze sunu derım sebepsız yere banada ban atıldı gıttım ugrastım ama olmadı ama chatmastermıs para saymıs ondan dolayı ses etmıyorlar mesele bu yanı gıdın sapka alın ban yemessınız derler ahhh ne yapalım paranın gozu korolsun yasasın userler
|
|
|
|
|
#8 |
Konular :
Tecrübe Puanı: 61
Rep Puanı : 6011
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletisim :
|
malum sohbetin yapıldıgı bir odada cok komiktir durduk yere ismi lazım değil birisi banladı..sonra gittim sordum nedenini izmirlileri hiç sevmem bundan dedi acık acık..gülsemmi ağlasammı
![]() ![]() Hı-men gölgelerin gücü adına... ![]()
. . . . .
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Konular :
Tecrübe Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
Juliet nickli şahıs tarafından odaları gezerken sistem dışında buldum kendimi.. Yetkililerin juliet hakkında yapılmasını gerekeni yapılmasını reca ve talep ediyorum...
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Konular :
Rep Derecesi :
![]() İletisim :
|
Alıntı:
HIKAYE KAFASI KZAN BANLIYO ACIK SOZLU ISEN ABNLANIRSIN DOGRULARI DERSEN BANLANIRSI YETKILI ILE POLEMIGE GIRERSEN ABNLANIRSIN EMINI BURDANDA BANLIOSUNUZDUR BIRTANE ADALETLI YETKILI VARMIS CARMENTA ?? ONADA OYUN OYNUYOLAR SIMDI YAZIK VALAL AZIK *? CARMENTA TEK EGCERIM JULYETEDE LAF DEDIRTMEM ADAMI CIZERIM BEN BOSA BAN YEEMM ?? AMA USERLERI SAVUNURUM YETKILIELR YALANCIDIR ?? BENIMKADARA CIK YAZABILEN VARSA BUYURSUN )![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|