![]() |
|
|||||||
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Konular :
Tecrübe Puanı: 86
Rep Puanı : 8164
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletisim :
|
Hiç Firefox'un logosunun ne olduğunu ve gerçekte logodaki canlının var olup olmadığını merak ettiniz mi? İnanılmaz şirin bu hayvandan dünyada sadece 2500 kadar kalmış.Türkçe'ye Kırmızı Panda olarak geçen bu hayvanın bilinen onlarca adlarından bazıları şöyle; Bear Cat Wokdonka. Bazı uzmanlar rakun ailesinin(Procyonidae) bir üyesi olarak adlandırırken bir kısmı ayı ailesinin bir üyesi (Ursidae) olarak ıslak dağ ormanlarında yaşıyor ve pandalar kadar hızlı hareket etmezlermiş. Hani merak eden olursa sınıf bilgileride şöyle; Kingdom: Animalia Dal: Chordata Sınıf: Mammalia Takım: Carnivora Alt Takım: Caniformia Üst aile: Musteloidea Aile: Ailuridae Cins: Ailurus Tür: Kırmızı Panda (Ailurus fulgens) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Yıllar yılı bekledim hep bir sevgilim olsun diye Espiriden anlamayan kader bir gün gülsün diye Hayat insana her an gülmüyor Hemen bir sevgili vermiyor Kahpe kader sen bana ne zaman güleceksin Ah bir ''** JOKER **'' bu ele ne zaman vereceksin Kalbe keder halimi ne zaman göreceksin
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konular :
Tecrübe Puanı: 22
Rep Puanı : 2011
Rep Derecesi :
|
Şimdi Biz Buna Tıklayınca Netemi Gİriyoruz
![]() ![]() Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim. Olur ya ... Kalp durur ... Akıl unutur ... Ben dostlarımı ruhumla severim.O ne durur, ne de unutur ...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Konular :
Tecrübe Puanı: 86
Rep Puanı : 8164
Rep Derecesi :
|
ivit öyleymiş
![]() Yıllar yılı bekledim hep bir sevgilim olsun diye Espiriden anlamayan kader bir gün gülsün diye Hayat insana her an gülmüyor Hemen bir sevgili vermiyor Kahpe kader sen bana ne zaman güleceksin Ah bir ''** JOKER **'' bu ele ne zaman vereceksin Kalbe keder halimi ne zaman göreceksin
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|