![]() |
|
|||||||
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Konular :
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1067
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletisim :
|
Bir gün üniversiteli bir delikanlı,hergün bindiği metroda o kızı görür, saçları altın sarısı,gözleri okyanus
Dünyalar Ertesi sabah elinde bi gül ile gider istasyona ve karşıdan geldiğini görür 2 Ömer Köroglu.... ![]()
Yıldızları seyrettim hep bilinmez bir huzurla Dünyanın diğer ucuna ulaşsam geçen uçakla Birgün bir yerde Seni bulmaya ümidim var Alıp götürsen beni Keşf-i aleme! Bulutlar bugün fazla umudum yolunda Sığınırım belki sana, belki eski bir anıya "Büyük şehirlere AŞK küçük gelir"
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Konular :
Tecrübe Puanı: 86
Rep Puanı : 8164
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İletisim :
|
AŞK
Aşk'ın sınırları yoktur Olsa bile yıkacak gücü çoktur Aşk kurallarla şekillendirilemez Şekli şemali yoktur Bazen çok aptalca gelse bile Yada hata görsek bile O kızla gelecek göremesekte Karşı koyulmazdır aşk Aşkta mantık aranmaz Aşk kalptedir Kalp akla dayanmaz Aşk planlanamaz ... peLin
![]() Yıllar yılı bekledim hep bir sevgilim olsun diye Espiriden anlamayan kader bir gün gülsün diye Hayat insana her an gülmüyor Hemen bir sevgili vermiyor Kahpe kader sen bana ne zaman güleceksin Ah bir ''** JOKER **'' bu ele ne zaman vereceksin Kalbe keder halimi ne zaman göreceksin
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|